Pokušaj ubistva u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: RTS, 05.Okt.2015, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušaj ubistva u Kosovskoj Mitrovici

U severnom delu Kosovske Mitrovice sinoć je u pucnjavi ranjena jedna osoba srpske nacionalnosti, a tužilac je slučaj okarakterisao kao pokušaj ubistva.
Regionalni šef operative Željko Bojić rekao je Tanjugu da je povređen V. M. (32) koji je zbrinut u bolnici u Kosovskoj Mitrovici.
"Informaciju o incidentu dobili smo oko 23:30 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz bolnice. Žrtva je pogođena u potkolenicu sa hicima iz vatrenog oružja, incident se dogodio u ulici Tanaska Rajića", rekao je Bojić.
Dodao je da je policija obavila uviđaj, a da je tužilac slučaj okarakterisao kao pokušaj ubistva.
Bojić je kazao da je istraga u toku i da je motiv napada za sada nepoznat.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbin upucan u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Vesti-online.com, 05.Okt.2015

Jedan muškarac srpske nacionalnosti povređen je u nedelju uveče u pucnjavi u severnom delu Kosovske Mitrovice, a tužilac je slučaj okarakterisao kao pokušaj ubistva...Regionalni šef operative Željko Bojić rekao je da je povređen V.M (32) koji je zbrinut u bolnici u Kosovskoj Mitrovici. Žrtva...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.