POGLEDAJTE Ovo je saobraćajac koji je ošamario mladića zbog nepropisnog parkiranja

Izvor: Blic, 22.Maj.2015, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE Ovo je saobraćajac koji je ošamario mladića zbog nepropisnog parkiranja

Pripadnik saobraćajne policije Zlatko Katić zvani Tihi iz Mladenovca, ošamario je prekjuče Beograđanina Uroša Knežića koji nije hteo da potpiše prekršajnu kaznu zbog nepropisnog parkiranja.

Skandalozan incident dogodio se na raskrsnici Solunske i Dubrovačke ulice na Dorćolu. Katić je ošamario Knežića jer nije hteo da potpiše prekršajnu kaznu koju mu je napisao zbog nepropisnog parkiranja.

Mladić je zbog udarca i bolova u uhu morao da zatraži >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lekarsku pomoć, a dajuče je zajedno sa advokatom prijavio slučaj policiji. O događaju danas bi trebalo d abude obavešteno i Prvo osnovno tužilaštvo koje bi po službenoj dužnosti moralo da reaguje zbog uznemirenja javnosti.

Povodom ovog skandaloznog incidenta reagovao je i Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije "Transparentnost" koji je protiv policajca Zlatka Katića podneo krivičnu prijavu,  zbog  sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

O JE POLICAJAC koji je šamarao mladića: Nosi perike i kalašnjikov

Izvor: NaDlanu.com, 22.Maj.2015

Nasilni pripadnik saobraćajne policije Beograda Zlatko Katić zvani Tihi, koji je postao poznat široj javnosti po šamaranju Beograđanina Uroša Knežića, ima veoma zanimljiv Fejsbuk profil...Osim da je ljubitelj oružja, kako dugih, tako i kratkih cevi, pregledom njegovih fotografija može se zaključiti...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.