Nicki Minaj opet ispala bradavica!

Izvor: Tracara.com, 18.Dec.2014, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nicki Minaj opet ispala bradavica!

Slučajno ili namerno? ( foto: Breathe Heavy ) Nicki Minaj je pevačica o čijim se oblinama govori skoro podjednako koliko i o njenim pesmama, a ona je još jednom dala povoda da se piše o tome. Ne, ovoga puta se ne radi o njenoj čuvenoj guzi nego o grudima. Popularna reperka je već ranije imala incident sa ispadanjem grudi na sceni, a upravo u emisiji Whatch What Happens Live je govorila na tu temu rekavši da joj je bilo jako neprijatno kada joj se to dogodilo i da je to teže podnela >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << neko poteškoće koje je imala sa kostimom na dodeli MTV VMA. Nicki Minaj objavila novi spot Da ironija bude veća, na samom početku emisije Nicki još jedanput nije uspela da obuzda svoje bujno poprsje i njena bradavica je ispala u emisiji koja se prenosi uživo na američkoj televiziji. Pogledajte prvi minut spomenutog šou programa i javite nam da li je Nicki doživela slučajni peh ili je u pitanju samo dobar marketing kako bi što više pažnju skrenula na novi CD koji je odnedavno u prodaji?
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ups... (FOTO)

Izvor: Mondo, 19.Dec.2014, 10:10

Ona se smeška i priča sa voditeljem, a njene grudi "beže" iz sakoa!.. Niki Minaž i sama kaže da se "jedva oporavila" od gafa sa garderobom na dodeli MTV nagrada, a tog incidenta prisetila se i u emisiji "Watch what happens live"...Ali, Niki je možda trebalo da obuče nešto ispod sakoa, pošto...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.