Još jedan incident u “Maldivima”: Nikolas udario Jovana i raskrvario mu nos!

Izvor: 011vodič.com, 28.Jul.2015, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan incident u “Maldivima”: Nikolas udario Jovana i raskrvario mu nos!

Još jedan incident u rijalitiju “Hotel Maldivi” dogodio se večeras.
Naime, Nikola Matović poznatiji kao Nikolas fizički je nasrnuo na Jovana Ivanovića. On je Jovana udario u lice i naneo mu je lakše povrede, a Ivanović je čak pokazao ostalima da mu krvari nos od udarca.
Inače, poznato je da je Nikolu ranije napala Jovana Tomić >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i da je ona tada izbačena zbog nasilja u hotelu, pa je pitanje da li će produkcija i u ovom slučaju primeniti istu kaznu, odnsono izbacivanje iz rijalitija jer je fizičko nasilje strogo zabranjeno.


#svet
The post Još jedan incident u “Maldivima”: Nikolas udario Jovana i raskrvario mu nos! appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Haos u Maldivima! Pogledajte ko je kome raskrvario nos

Izvor: Tracara.com, 29.Jul.2015, 00:09

Foto: Puls   Dok su Parovi bili rezervisani za seks, čini se da su Maldivi meka i medina nasilja. Tako je sinoć pred kamerama HAPPY TV došlo do novog incidenta kada je Nikola Matović poznatiji kao Nikolas fizički nasrnuo na Jovana Ivanovića, udarivši ga u lice i nanevši mu lakše povrede. Ivanović...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.