Identifikovani napadači na Vazuru!

Izvor: Sportske.net, 29.Apr.2016, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Identifikovani napadači na Vazuru!

Trojica huligana koji su u četvrtak pretukli člana obezbeđenja i vozača generalnog direktora FK Partizan Miloša Vazure identifikovani su od strane nadležnih organa.

Vinovnici teškog incidenta koji se u četvrtak popodne dogodio ispred Upravne zgrade FK Partizan na stadionu u Humskoj uskoro bi trebalo da budu privedeni pravdi, saznaje "insajder.net".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Pomenuti izvor navodi da je Prvo osnovno tužilaštvo identifikovalo trojicu napadača na generalnog direktora FK Partizan Miloša Vazuru, ali nije moglo da izađe u javnost sa imenima zbog istrage koja je i dalje u toku.

Trojica huligana u četvrtak su brutalno pretukli vozača i člana obezbeđenja generalnog direktora FK Partizan Miloša Vazure koji je izbegao linč.

Ovaj incident zabeležile su kamere i mogli ste da ga pogledate OVDE, a tim povodom se tokom jučerašnjeg dana oglasio i FK Partizan zvaničnim saopštenjem koje ste mogli da pročitate OVDE.

Sada ostaje da sačekamo intervenciju policije koja bi od Prvog osnovnog tužilaštva mogla da dobije nalog za privođenje napadača ukoliko je tačno da su oni identifikovani.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) DRAMATIČNI TRENUCI U HUMSKOJ: Pogledajte napad na Miloša Vazuru iz novog ugla

Izvor: Kurir, 29.Apr.2016

...Vazura je uspeo da pobegne u klupske prostorije, a napadači su krenuli za njim Međutim, zaustavljeni su na ulaznim vratima Zato su se vratili na parking ispred stadiona i prebili čoveka iz obezbeđenja, koji je zadobio teške povrede..Sva trojica napadača su identifikovana..Snimak svega što...

Nastavak na Kurir...

"Ono što mediji pišu o ubistvu pevačice ni blizu istine"

Izvor: B92, 30.Apr.2016, 11:28

Beograd -- Ministar Nebojša Stefanović izjavio je da se nada da će uskoro biti nađeni i uhapšeni napadači na generalnog direktora FK Partizan, Miloša Vazuru..."Policija je identifikovala lica koja su učestvovala u napadu na Miloša Vazuru. Trenutno ne znamo gde su, ali se nadamo da ćemo uskoro...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.