INCIDENT U PODGORICI: Škuletićev menadžer ošamario ambasadora CG u Sloveniji

Izvor: Kurir, 28.Mar.2015, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT U PODGORICI: Škuletićev menadžer ošamario ambasadora CG u Sloveniji

PODGORICA - Poznati fudbalski menadžer Radojica Rajo Božović ošamario je bivšeg gradonačelnika Podgorice i novog ambasadore Crne Gore u Sloveniji Miomira Mugošu.

Podgoričke "Vijesti" navode da se incident dogodio pre dve noći u podgoričkom hotelu "Premier" u kome je Mugoša sedeo sa prijateljem. Božović je prišao Mugoši, koji je u tom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << razgovarao mobilnim telefonom i ignorisao je bivšeg vlasnika FK Zeta.

Podgorički list tvrdi da je Božović tada rekao "batali taj telefon i slušaj šta ti kažem", ali ga je Mugoša i dalje ignorisao. Božović je posle toga udario.

"Udario ga je, nisam siguran da li je po ruci u kojoj je držao mobilni telefon prislonjen na uvo, ili ga je ošamario, ali ga jeste udario, a onda nastavio da mu priča nešto", rekao je sagovornik "Vijesti".

On tvrdi da je tada reagovao jedan od vlasnika hotela Danilo-Dano Petrović i sprečio je veći incident.

"Uhvatio je Božovića za ruke, a onda su se i njih dvojica počupali. Dano mu je rekao nemoj da praviš probleme u mom hotelu, i Božović je izašao", navodi ovaj list.

Bivši gradonačelnik napad nije prijavio policiji, a niko od trojice imenovanih nije želeo da komentariše ovaj incident.

Božović je menadžer, između ostalih, Petra Škuletića, Marka Vešovića, Kadua, Savia, Nikole Trajkovića...

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.