Čistačica “počistila” poslanike

Izvor: Telegraf.rs, 29.Mar.2017, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čistačica “počistila” poslanike

Dramu u zgradi Opštine Pećinci juče je razrešila - čistačica. Do atmosfere na ivici incidenta došlo je kada su troje poslanika Dveri uključujući i predsedničkog kandidata Boška Obradovića ušli u zgradu Opštine da bi protestovali zbog otkaza gerontodomaćici Dragani Milićević.

Dveri tvrde da je Milićevićeva dobila otkaz zato što je učestvovala u Obradovićevoj kampanji.

Pošto predsednica Opštine nije bila tu da primi njihove zahtev, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << poslanici Dveri su ušli u njenu kancelariju i odbili da je napuste.

Ipak, kada je radno vreme bilo na izmaku u kancelariju je ušla čistačica i rekla Obradoviću da bi trebalo da izađu jer ona mora da sredi prostorije.

Poslanici Dveri mirno su je poslušali.

Foto: Beoinfo

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Incident,   Dveri

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Šta se desilo u zgradi opštine Pećinci?

Izvor: Mondo, 29.Mar.2017

Predstavnici Dveri u utorak ušli u zgradu da bi protestovali zbog otkaza gerontodomaćici. Situaciju "razrešila" čistačica...Foto: YouTube/screenshot..Predstavnici Dveri, predvođeni predsedničkim kandidatom Boškom Obradovićem, protestovali su u sredu pred organima Opštine Pećinci, zbog otkaza...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.