Albanci šumokradice pucali na policiju, ranjen jedan od lopova

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Avg.2014, 02:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci šumokradice pucali na policiju, ranjen jedan od lopova

Oružani incident na administrativnoj liniji kuršumlijske opštine sa KiM, povređen jedan od Albanaca

Albanski šumokradica povređen je u sredu popodne u reonu kuršumlijskog sela Orlovac, na administrativnoj liniji sa Kosovom, u razmeni vatre između policije i grupe Albanaca koji su na tom području krali šumu. Kako je saopštila policija, oružaniincident se dogodio kada je policijska patrola otkrila >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << grupu šumokradica sa područja podujevske opštine koji su ilegalno seklidrveće u selu udaljenom dvadesetak kilometara od Kuršumlije.

Inače, pripadici policije koji kontorlišu administrativnu liniju kuršumlijske opštine sa Kosovom ističu da su ilegalne seče šume na ovom području poslednjih desetak dana učestale, ali da krađa šume od strane Albanaca sa Kosova traje poslednjih petnaestak godina, od dolaska međunarodne zajednice na KiM.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.