Heroes of Newerth prelazi na free2play model

Izvor: Playsomnia.com, 31.Jul.2011, 01:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Heroes of Newerth prelazi na free2play model

Heroes of Newerth, jedna od poznatijih igara tipa DotA, prelazi na free 2 play sistem da bi bila dostupna novim igračima koji je još uvek nisu probali. Mehanika igre i stil igranja ostaju isti, ali sada postoje tri tipa naloga - oni koji su već platili igru dobijaju titulu legacy user i imaju pristup svim likovima, a igraće samo proverene (verified) mečeve, da se ne bi mešali iskusni igrači sa početnicima.  Novi igrači dobiti basic nalog u kome dobijaju 15 besplatnih likova. Kada kupe Goblin Coins ili dostigne određeno vreme provedeno u igri, njegov nalog postaje verified i tek tada mogu da igraju protiv legacy igrača. Kad god se u igri pojave novi likovi, legacy igrači će ih automatski dobiti, dok će ostali morati da ih kupe ako žele s njima da igraju.  

Nastavak na Playsomnia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

[MOBA igre] Heroes of Newerth sada free-to-play

Izvor: GameInfusion.net, 31.Jul.2011

 .Jedna od najpopularnijih MOBA igara, Heroes of Newerth od sada je free-to-play, ali kako to obično biva sa ovim biznis modelom, začkoljica postoji....Heroes of Newerth je timska akciona RTS igra koju razvija studio S2 Games. Igra u stopu kopira svoj uzor, popularni Defense of the Ancients (DotA)....

Nastavak na GameInfusion.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.