Gran Turismo 5 ponovo odložen

Izvor: Playsomnia.com, 13.Okt.2010, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gran Turismo 5 ponovo odložen

Polyphony Digital bi mogao da razmisli o prijavljivanju za Ginisov rekord za najviše odlaganja, ikada. Nedavno su datum izlaska "uklesali u kamen", da bi se ipak predomislili i igru opet odložili. GT5 će tako, umesto 2. novembra, izaći negde tokom praznika - osim ako im ambicije opet ne prevagnu. Zaista se nadamo da ćemo na kraju dobiti apsolutno perfektnu igru, jer bi u ovom trenutku bilo šta ispod toga izazvalo duboko razočarenje fanova.

Nastavak na Playsomnia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gran Turismo 5 zeznuo i Duke Nukem-a

Izvor: Gs.rs, 13.Okt.2010

13.10.2010 - Mnogo se puta do sada dešavalo da objavljujemo vest o odgađanju izlaska simulacije vožnje koju je Polyphony Digital najavio još na E3 sajmu 2006. godine! Određivanje 3. novembra 2010. za konačni datum izlaska igre Gran Turismo 5 bila je radosna, i činilo se poslednja vest vezana za...

Nastavak na Gs.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Playsomnia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Playsomnia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.