Gran Turismo 5 odložen

Izvor: B92, 14.Okt.2010, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gran Turismo 5 odložen

Po svemu sudeći, popularna igra za Playstation 3 konzolu, simulator vožnje Gran Turismo 5 neće izaći predviđenog datuma.

Izvor: Benchmark




Naime, kompanija je na E3 sajmu najavila da će se igra pojaviti u prodavnicama 2. novembra, i to je datum koji je do sada figurirao kao termin pojavljivanja, međutim igra je ponovo odložena.

Na zvaničnom Playstation blogu, SCEA producent, Taku Imasaki, rekao je da se izvinjava zbog odlaganja, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali da da je ono neminovno zbog tehničkih razloga. Kao novi datum pojavljivanja stoji "ove praznične sezone".

Ono što je zanimljivo jeste da je odlaganje za sada potvrđeno samo za američko tržište, ali je za očekivati da će se isto desiti i u drugim regionima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.