Zlatarsko jezero, izvučena tela Prijepoljaca

Izvor: RTS, 29.Jan.2015, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatarsko jezero, izvučena tela Prijepoljaca

Ronioci izvukli džip sa telima dve osobe koje su juče stradale u nesreći na Zlatarskom jezeru.
Ronioci spasilačkog tima Žandarmerije izvukli su iz Zlatarskog jezera džip sa telima poginulih u saobraćajnoj nesreći - direktorke Turističke organizacije Prijepolje (TOP) Ivane Rakonjac (28) i savetnika za marketing TOP Safeta Planića (48), potvrdio je za Tanjug zamenik osnovnog javnog tužioca >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Petko Pucarević.

U akciji izvlačenja, koja je započela jutros oko 10.30 časova, roniocima Žandarmerije pomagali su policija i vatrogasno-spasilačka ekipa iz Prijepolja, kao i rendžeri rezervata Uvac.
Saobraćajna nesreća desila su juče ujutru kada je prilikom preticanja vozač "džipa čiroki" izgubio kontrolu nad vozilom, udario u levu obalu, prevrnuo se, probio zaštitnu ogradu i upao u Zlatarsko jezero.
Jedan od putnika Goran Cmiljanović (54), vlasnik privatne turističke agencije "Sun turs" i predsednik Upravnog odbora Turističke organizacije Prijepolje uspeo je da preživi tako što je isplivao iz džipa.
Troje turističkih radnika iz Prijepolja putovali su na poslovni sastanak u Užice.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronioci izvadili tela poginulih iz Zlatarskog jezera

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jan.2015

Ronioci spasilačkog tima Žandarmerije izvukli su danas iz Zlatarskog jezera džip sa telima poginulih u saobraćajnoj nesreći -direktorke Turističke organizacije Prijepolje (TOP) Ivane Rakonjac (28) i savetnika za marketing TOP Safeta Planića (48), potvrdio je za Tanjug zamenik osnovnog javnog tužioca...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Iz jezera izvučena tijela stradalih

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jan.2015

BEOGRAD - Ronioci spasilačkog tima Žandarmerije izvukli su danas iz Zlatarskog jezera u opštini Nova Varoš džip sa tijelima dvije osobe koje su poginule u saobraćajnoj nesreći...Izvučena su tijela Ivane Rakonjac /28/ i Safeta Planića /48/ iz Prijepolja, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.