Žena nađena na groblju sa teškim povredama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2015, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena nađena na groblju sa teškim povredama

Jutros oko 7 i 30 radnici gradskog groblja u Novom Sadu, na oko 200 metara od kapele, pronašli su stariju ženu u besvesnom stanju, saznaje Radio-televizija Vojvodine.

Hitna pomoć odvezla ju je u Urgentni centar, gde je utvrđeno da je reč o šezdeset sedmogodišnjoj Novosađanki N.S, koja je zadobila teške telesne povrede i trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi pod stalnim lekarskim nadzorom.

Policija ispituje taj slučaj, ali s obzirom na to da je povređena žena u veoma teškom stanju, ne mogu da daju odgovor šta se desilo, dok ne razgovaraju sa njom.

1248

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.