Zaplenjene cigarete vredne oko 15.000 evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2014, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjene cigarete vredne oko 15.000 evra

Zajedničkom akcijom pripadnika policijskih uprava u Nišu i Pirotu i Bezbedonosno-informativne agencije zaplenjeno je 7.500 paklica cigareta makedonske proizvodnje u vrednosti od oko 15.000 evra, saopšteno je danas iz MUP-a Srbije.

Policija je uhapsila Z. M. (50) i I. P. (36) iz Niša i N.M. (44) iz Pirota zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljene trgovine, navodi se u saopštenju.

Policija je cigarete otkrila u putničkom vozilu "mercedes" pirotskih registarskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oznaka kojim je upravljao N. M. , a osim cigareta za koje se sumnja da su bile namenjene prodaji na domaćem tržištu, policija je otkrila i 30 metaka kalibra 7,9 milimetara u nelegalnom posedu, saopštava MUP.

Prilikom pretresa stana Z. M. pronađen je novac u iznosu od 11.000 evra koji je, kako se sumnja, Z.M. dobio od N.M. prilikom preprodaje cigareta, dodaje se u saopštenju.

Policija je privremeno oduzela cigarete, novac, municiju i putničko vozilo, a osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni zbog šverca cigareta od 15.000 evra

Izvor: JužneVesti.com, 19.Dec.2014

U akciji niške i pirotske policije i Bezbednosno-informativne agencije, u "mercedesu" pirotskih tablica pronađeno je i zaplenjeno 7.500 paklica cigareta vrednih oko 15 hiljada evra.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.