Vozač Hitne uhapšen zbog ilegalnog posedovanja pištolja

Izvor: Blic, 26.Apr.2016, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač Hitne uhapšen zbog ilegalnog posedovanja pištolja

Patrola Interventne jedinice uhapsila je S. Lj. (35), vozača Hitne pomoći, jer su u njegovom privatnom automobilu pronađena dva pištolja, jedan bez dozvole za nošenje, a drugi potpuno ilegalan.

Naknadnim pretresom stana njegove devojke, pronađena su još dva pištolja.

Kako "Alo!" saznaje, policajci su u nedelju, 24. aprila, zaustavili džip "micubiši", koji je vozio S. Lj. u Ustaničkoj ulici u Beogradu.

Ispostavilo se da vozač Hitne pomoći za jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pištolj nije imao dozvolu za nošenje, dok je drugi bio potpuno ilegalan i za njega nije imao nikakvu dozvolu. Na ovom pištolju brojevi su bili obrušeni i nisu mogli da se identifikuju. Oba pištolja su pronađena u naslonu za ruke na zadnjem sedištu automobila.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NAORUŽAN DO ZUBA: Uhapšen vozač beogradske Hitne pomoći zbog ilegalnih pištolja!

Izvor: Kurir, 26.Apr.2016

...Naknadnim pretresom stana njegove devojke, pronađena su još dva pištolja..Policajci su u nedelju, 24 aprila, zaustavili džip "micubiši", koji je vozio S Lj u Ustaničkoj ulici u Beogradu..Ispostavilo se da vozač Hitne pomoći za jedan pištolj nije imao dozvolu za nošenje, dok je drugi bio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.