Uhvaćen u pljački, pa  napao pripadnike Žandarmerije

Izvor: Blic, 27.Mar.2015, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvaćen u pljački, pa napao pripadnike Žandarmerije

Pripadnici četvrtog odreda Žandarmerije iz Niša Miloš Vojinović(32) i Goran Trajković (45) danas su sprečili oružanu pljačku u blizini sela Garinje kod Vladičinog Hana.

Prolazeći putem Predejane-Džep,žandami su se zaustavili na parkingu,gde je razbojnik S.N.(41) izVladičinog Hana uz pretnju pištoljem fizički napao pokušao da uzme novac vozaču teretnog vozila.

Posle kraće tuče,napadač je primetio žandarme i poćeo da beži,ali ga je sustigao žandarm >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Miloš Vojinović,koga je razbojnik pesnicom udario u glavu. Žandarmi su uspeli da savladaju napadača,kome je posle dvodnevnog policijskog zadržavanja

Osnovni sud u Surdulici odredio mu je pritvor do 30 dana.

Uhapšeni nasilnik je automobilom pretekao i na parkingu zaustavio vozača kamiona.

Osumnjičeni S.N.tereti se da je počinio krivična dela razbojništva,držanja,nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija,kao i napada na službenu osobu u obavljanju dužnosti. Hrabri žandarmi potvrdili su da je pištolj razbojnika bio napunjen sa četiri metka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.