Uhapšen zbog podmetanja bombe ispod Ikerovog automobila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2009, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog podmetanja bombe ispod Ikerovog automobila

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je Nebojšu K. (31) zbog pokušaja ubistva i nedozvoljenog držanja oružja i eksploziva, saopšteno je danas iz MUP-a Srbije.

Uhapšeni se dovodi u vezu sa podmetanjem eksploziva velike razorne moći ispod automobila "maserati", u vlasništvu Ivana Pavlovića, 13. jula u javnoj garaži u ulici Dragoslava Jovanovića u Beogradu.

Osumnjičenom Nebojši K. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prijavu biti priveden istražnom sudiji Okružnog suda u Beogradu.

Mediji su 16. jula javili da je Ivan Pavlović, zajedno sa još trojicom muškaraca, uhapšen zbog šverca droge, nedozvoljenog držanja oružja i eksploziva kao i zbog falsifikovanja isprava.

Dan kasnije Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal podnelo je zahtev za sprovođenje istrage protiv iste grupe, u kojem se navodi da je Pavlović osumnjičen kao organizator.

Pripadnici te grupe se terete da su u Argentini u Brazilu kupovali kokain, švercovali ga u luke u Italiji, Belgiji i Holandiji, odakle su ga dalje prodavali po Evropi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Nebojša Knežević zbog eksploziva ispod "maseratija"

Izvor: CrnaHronika.rs, 28.Jul.2009

BEOGRAD - Beogradska policija lišila je slobode Nebojšu Kneževića (1978) iz Beograda, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Nebojša Knežević dovodi se u vezu sa podmetanjem eksplozivne naprave...

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Uhapšen zbog podmetanja bombe

Izvor: B92, 28.Jul.2009

Beograd -- Beogradska policija uhapsila je Nebojšu K. (31) zbog pokušaja ubistva i nedozvoljenog držanja oružja i eksploziva, saopšteno je danas iz MUP-a Srbije... Uhapšeni se dovodi u vezu sa podmetanjem eksploziva velike razorne moći ispod automobila "maserati", u vlasništvu Ivana Pavlovića,...

Nastavak na B92...

Uhapšen zbog podmetanja eksploziva pod „maserati”

Izvor: Blic, 29.Jul.2009, 08:45

Beograd - Operativci beogradske policije rasvetlili su ko je podmetnuo 13. jula, u Javnoj garaži u Ulici Dragoslava Jovanovića, eksploziv ispod „ maseratija” Ivana Pavlovića (35), zvanog Iker, nedavno uhapšenog zbog sumnje da je vođa međunarodne grupe krijumčara kokaina iz Južne Amerike...Lisice...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.