Uhapšen zbog pljačke menjačnice u Loznici

Izvor: Blic, 06.Okt.2015, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog pljačke menjačnice u Loznici

Šabačka policija saopštila je danas da je uhapsila Z.A. (32) iz Loznice, osumnjičenog da je 28. septembra opljačkao menjačnicu u tom gradu iz koje je odneo 40.000 dinara.

Kako se navodi, Z.A. je nožem povredio radnika menjačnice kome je pomoć ukazana u lozničkom Medicinskom centru.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden višem javnom tužiocu u Šapcu, a nakon saslušanja sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JAGODINA Druga pljačka menjačnice u dve nedelje

Izvor: Blic, 06.Okt.2015

JAGODINA-Nepoznati počinilac je u ponedeljak oko 21.15 sati uz pretnju pištoljem od radnika menjačnice u Vivo šoping centru u Jagodini uzeo oko 240.000 dinara, saopštila je danas policija. Prilikom pljačke niko nije povređen...Radnica se pripremala da zatvori menjačnicu, kada je na vrata ušao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.