Izvor: RTS, 31.Mar.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Šapcu

P. Ivanović (32) uhapšen zbog sumnje da je sinoć u Šapcu ubio oca Vladetu Ivanovića, direktora firme "Mačva promet".

Šabačka policija uhapsila je rano jutros sina ubijenog Vladete Ivanovića, direktora firme "Mačva promet", osumnjičenog da je juče usmrtio oca.

Sumnja se da je P. Ivanović izvršio ubistvo sa šest uboda nožem u leđa i jednim u grudi, nakon žučne rasprave sa ocem i pod dejstvom narkotika.

Osumnjičeni je uhapšen posle razgovora >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa porodicom koja je potvrdila da mu ovo nije prvi napad na oca.

"Ubistvu je prethodila svađa oca i sina, pa je policija odmah posumnjala da je P. Ivanović počinilac i počela potragu koja je trajala do jutarnjih časova", potvrdio je istražni sudija Okružnog suda u Šapcu Saša Knežević.

P. Ivanović lečio se na odeljenju šabačke neuropsihijatrije, prenosi agencija Beta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proizvodio i podmetao drogu „neprijateljima“

Izvor: Danas, 30.Mar.2009, 22:37

Policija juče uhapsila Jovana P. (50) iz Čestina kod Knića zbog sumnje da je proizvodio marihuanu, a tereti se i za nedozvoljeno držanje eksplozivnih naprava i municije. Sumnja se da je Jovan P. u selu Čestin proizveo 2,7 kilograma marihuane u suvom stanju koju je spakovao u paketiće i staklene...

Nastavak na Danas...

Osumnjičen za ubistvo oca

Izvor: Danas, 31.Mar.2009

Nakon ubistva direktora firme ,,Mačva promet“, Vladete Ivanovića (58), preksinoć oko 19 časova u Ulici vojvode Putnika u Šapcu, juče je uhapšen njegov sin Predrag (32), za koga se osnovano sumnja da je počinio ovaj zločin.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.