Ubio suprugu, pa izvršio samoubistvo

Izvor: Blic, 30.Mar.2011, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio suprugu, pa izvršio samoubistvo

Dušan D. (57) ubio je svoju suprugu Ratku D. (51), a zatim izvršio samoubistvo večeras oko 20 sati u porodičnoj kući u Ulici Živojina Mišića u selu Međulužje kod Mladenovca. Policijski uviđaj je u toku, a dalja istraga utvrdiće uzrok tragičnog ubistva i samoubistva.

Kako nezvanično saznajemo Dušan D. pucao je u svoju suprugu iz pištolja u kući u kojoj su živeli, iz za sada nepoznatih razloga.

Odmah zatim on je izašao iz kuće u nameri da se obesi o >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << drvo koje se nalazi u dvorištu. Pucanj su čuli i njegovi sinovi koji su pritrčali i pokušali da ga spreče u tome.

Međutim, kada ih je ugledao, Dušan D. je ispalio hitac sebi u glavu.

Prema rečima komšija, članovi ove porodice živeli su mirno i ništa nije ukazivalo na ovakvu tragediju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubio suprugu, pa pucao u sebe

Izvor: 24sata, 30.Mar.2011

Dušan Dimitrijević (57) iz sela Međulužja kod Mladenovca ubio je sinoć iz pištolja suprugu Ratku (51), a zatim izvršio samoubistvo u dvorištu njihove porodične kuće u ulici Živojina Mišića.

Nastavak na 24sata...

Ubio ženu pa sebe

Izvor: CrnaHronika.rs, 30.Mar.2011

Ratni veteran Dušan Dimitrijević (56) ubio je juče u Međulužju kod Mladenovca svoju suprugu Ratku (51) i zatim izvršio samoubistvo. Pošto je ženu usmrtio pucajući iz pištolja, Dušan je izašao u dvorište, uzeo konopac i pokušao da se obesi. Kada je video svog sina i brata kako mu prilaze,...

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Ubistvo i samoubistvo u selu Međulužje

Izvor: Studio B, 30.Mar.2011

Još jedna tragedija. Muž ubio ženu pa sebe u selu Međulužje kod Mladenovca. ..Ratku D. (51) ubio je pucajući iz pištolja njen suprug Dušan D. kasno sinoć u porodičnoj kući u ulici Vojvode Mišića...Ubica je potom presudio i sebi. Kako sazanjemo, motiv ubistva najverovatnije je ljubomora.

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.