Ubici iz Bečeja određen pritvor

Izvor: Blic, 14.Feb.2017, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubici iz Bečeja određen pritvor

Gašparu Čotiju (71) iz Bečeja, sudija za prethodni postupak zrenjaninskog Višeg suda, Goran Zec, odredio je meru pritvora do 30 dana, zbog počinjenog teškog ubistva.

Čoti je danas salušan u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, gde se branio ćutanjem, a tužilac je predložio pritvor, što je sudija Zec i prihvatio.

Čoti je u zgradu zrenjaninskog suda uveden u pratnji dvojice policajaca, a odavao je utisak teško bolesnog čoveka i izuzetno teško se kretao. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Njemu je određen branilac po službenoj dužnosti, zrenjaninski advokat Bogdan Jurišić, koji je prisustvovao današnjem saslušanju.

Saznajemo da se okrivljeni i ne seća zločina koji je počinio i da je posle ubistva navodno rekao da on svoju ženu nikada ne bi ubio.

Podsećamo, Čoti je okrivljen da je 12. februara u Bečeju, u ranim jutarnjim časovima, u porodičnoj kući, na svirep način lišio života suprugu Ivanku (69). On je ušao u sobu u kojoj je spavala njegova sada pokojna supruga i čekićem joj zadao više udaraca u glavu, usled čega je preminula. Nakon zločina Čoti je otišao u drugu sobu i odložio čekić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZRENJANIN: Krvniku koji je ubio suprugu čekićem određen pritvor

Izvor: Kurir, 14.Feb.2017

...Osumnjičeni je danas saslušan u zrenjaninskom Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, gde se branio ćutanjem:..- Starac je u zgradu zrenjaninskog Višeg suda uveden u pratnji dvojice policajaca Primetno je da se teško kretao i da se radi o bolesnoj osob i- saznaje "Kurir"..(KURIR TV) HOROR U...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.