U jezeru Zaovine nestao pilot Viz er-a, potraga se nastavlja sutra

Izvor: Blic, 27.Avg.2015, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U jezeru Zaovine nestao pilot "Viz er"-a, potraga se nastavlja sutra

Ronici Žandarmerije, koji su danas u jezeru Zaovine na Tari tragali za Nebojšom Ilićem (33), koji je juče nestao u dubinama akumulacije, neuspešno su zavrišli prvi dan potrage.

Akcija će biti nastavljena sutra uz pomoć robota sa kamerom, namenskog uređaja za lociranje i vađenje utopljenika, koji bi tokom noći trebalo da pristigne na Taru.

Prema saznanjima „Blica“, ispostavilo se da ronilačka ekipa koja je upućena iz Beograda nije osposobljena za intervencije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na velikim dubinama, a dno jezera kod brane Lazići je 90 metara ispod površine vode.

Nebojša Ilić juče oko 13 sati sa dvojicom prijatelja juče je nedaleko od brane Lazići na Zaovinama zaronio u jezero, ali kasnije nije isplivao na površinu.

Ilić je, kako "Blic" saznaje, bio pilot u kompaniji "Viz er".

Prema saznanjima „Blica“, trojica beogradski ronilaca, koji su na Taru došli zbog obuke, u sredu popodne zaronila su nedaleko od brane Lazići na Zaovinama, gde je jezero duboko od 70 do 90 metara.

Dvojica od njih, Nemanja N. (42) i Aleksandar J. (31) su isplivala na površinu,  ali ne i Nebojša.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DRAMA NA TARI Srpski pilot nestao u dubinama jezera

Izvor: Blic, 28.Avg.2015, 06:56

Beograđanin Nebojša Ilić (33), pilot kompanije “Vizer”, u sredu po podne je nestao u jezeru Zaovine na Tari, a ronioci Žandarmerije tragali su za njim...Posle neuspešnog prvog dana potrage, akcija će biti nastavljena danas pomoću robota sa kamerom, namenskog uređaja za lociranje i vađenje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.