Tužilaštvo traži pritvor za nasilnika iz Kaluđerice

Izvor: RTS, 29.Sep.2016, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo traži pritvor za nasilnika iz Kaluđerice

Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradi pokrenulo je istragu protiv A. M. iz Kaluđerice zbog sumnje da je izvršio nasilje prema nevenčanoj supruzi i predložilo sudu da mu odredi pritvor.
Nakon saslušanja tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv A. M. zbog krivičnog dela nasilje u porodici, saopšteno je iz tužilaštva.
Pritvor je predložen kako ne bi uticao na svedoke i ponovio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << krivično delo, a odluku će doneti sudija za prethodni postupak.
Tokom istrage tužilaštvo će prikupiti sve neophodne dokaze i o rezultatima istrage i daljem postupanju blagovremeno obavestiti javnost, napominje se u saopštenju.
Mediji su juče preneli da je nasilnik A. M. (40) brutalno pretukao, žigosao i na druge načine zlostavljao majku svoje troje dece koja ima 21 godinu u kući u Kaluđerici.
Sve je to učinio dok su deca bila kod njene majke, preneli su mediji.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.