TEŠKA NESREĆA U MAKEDONIJI Muškarac iz Srbije poginuo, a žena i troje dece teško povređeni

Izvor: Blic, 01.Jul.2016, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NESREĆA U MAKEDONIJI Muškarac iz Srbije poginuo, a žena i troje dece teško povređeni

Ljubiša V. (55) iz Beograda je poginuo, a njegova supruga Ivana. V. i troje maloletne dece su povređeni rano jutros kada je automobil sa putnicima iz Srbije udario u orgadu na delu auto puta između Negotina i Demir Kapije.

Do nesreće je došlo kada je automobil srpskih registarskih tablica udario u bezbednosnu ogradu, pa se od siline udara vozilo odbilo i prešlo u suprotnu traku na autoputu.

Prema prvim informacijama, automobilom je upravljala Ivana V. (41), međutim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izgubila je kontrolu nad vozilom. Njen suprug koji je sedeo na mestu suvozača, poginulo je na licu mesta, a ona je zadobila teške povrede. Troje maloletne dece stare 10, 8 i beba stara godinu dana lakše su povređeni u nesreći, javlja Alfa TV.

Alfa TV javlja da je porodica iz Srbije krenula na odmor kada se dogodila stravična nesreća.

Uviđaj je završen, a od 5:30 do 8:30 časova, a saobraćaj na putu Demir Kapija – Negotino odvijao se u jednom pravcu, jer je u traci gde je došlo do nesreće obustavljen.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.