Svrljig: Švercovali duvan u mrtvačkom sanduku

Izvor: Večernje novosti, 29.Mar.2015, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svrljig: Švercovali duvan u mrtvačkom sanduku

Policija je pronašla i zaplenila oko 10 kilograma rezanog duvana sakrivenog u mrtvačkom sanduku u jednoj radnji za pogrebnu opremu u Svrljigu, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu. Duvan je bio spakovan u kartonskim kutijama i sumnja se da je bio namenjen daljoj prodaji, navode iz policije. Protiv jedne osobe podneta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično delo nedozvoljenog prometa akciznim proizvodima, napominju iz policije.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svrljižani krili duvan u mrtvačkom sanduku

Izvor: JužneVesti.com, 29.Mar.2015

Niška policija je u jednoj radnji za prodaju pogrebne opreme u Svrljigu pronašla oko 10 kilograma rezanog duvana spakovanog u mrtvačkom sanduku. Sumnja se da je duvan bio namenjen daljoj prodaji...Protiv jedne osobe će, navode, biti podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu zbog...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.