Svedoci brane Džajića

Izvor: Blic, 23.Maj.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svedoci brane Džajića

Svedočenje bivšeg fudbalera Crvene zvezde Ivana Dudića u istrazi protiv nekadašnjeg direktora kluba Dragana Džajića i menadžera Ranka Stojića odloženo je juče u Okružnom sudu pošto Dudić nije primio poziv za svedočenje, a novi datum saslušanja biće naknadno zakazan.



Džajić i Stojić su osumnjičeni da su od Dudićevog transfera u portugalsku Benfiku zloupotrebom službenog položaja prisvojili pet miliona nemačkih maraka. Istražni sudija juče je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saslušao nekoliko bivših članova Upravnog odbora Zvezde, koji su svedočili da su sve odluke o transferima fudbalera u inostrane klubove donošene na sednicama tog tela.

Okružno tužilaštvo tvrdi da je prilikom transfera Dudića iz Crvene zvezde u Benfiku ugovoreno obeštećenje od sedam miliona maraka. Benfika je svoje ugovorne obaveze ispunila i uplatila na račun Crvene zvezde dogovorenih sedam miliona maraka, ali je na račun beogradskog kluba uplaćeno samo dva miliona maraka, a za pet miliona tužilaštvo sumnja da su ih prisvojili Džajić i Stojić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dudić nije primio poziv

Izvor: Kurir, 23.Maj.2009

BEOGRAD - Svedočenje bivšeg fudbalera Crvene zvezde Ivana Dudića, u okviru istrage protiv nekadašnjeg direktora kluba Dragana Džajića i menadžera Ranka Stojića, odloženo je juče u Okružnom sudu u Beogradu pošto Dudić nije uredno pozvan. Dudić, koji sada igra u mađarskom klubu Ujpešt,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.