Suđenje Karadžiću opet odloženo zbog njegove bolesti

Izvor: Blic, 07.Dec.2011, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suđenje Karadžiću opet odloženo zbog njegove bolesti

Suđenje haškom optuženiku Radovanu Karadžiću nije ni danas, treći dan za redom održano, zbog bolesti optuženog, a zastupnik odbrane Patrik Robinson izrazio je očekivanje da će Karadžiću sutra biti bolje i da će se proces nastaviti.

Predsedavajući sudskog veća O Gon Kvon rekao je da veće nije dobilo nikakav zvaničan lekarski izveštaj i da ga očekuje.

O Gon Kvon je predložio da iduće sedmice, pošto sudsko veće neće moći da radi u punom sastavu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jedan od slobodnih članova veća uzme iskaze svedoka, čemu se usprotivio Robinson.

- To nije u interesu pravde - istakao je Robinson.

Haški sud tereti Karadžića za genocid u Srebrenici i osam drugih opština u Bosni i Hercegovini, za zločin protiv čovečnosti i kršenje zakona i običaja ratovanja od 1992. do 1995. godine.

Povezane vesti: Karadžić podneo zahtev da ponovo pozove 12 svedoka Ruten: VRS odvajala i odvodila muslimane iz Potočara Odbijen Karadžićev zahtev za prekid suđenja na mesec dana Karadžić pred Haškim sudom Karadžić slavi Aranđelovdan, nastavak suđenja u utorak

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hag: Karadžić bolestan, ne dolazi na suđenje

Izvor: S media, 07.Dec.2011

Suđenje haškom optuženiku Radovanu Karadžiću nije ni danas, treći dan za redom održano, zbog bolesti optuženog, a zastupnik odbrane Patrik Robinson izrazio je očekivanje da će Karadžiću sutra biti bolje i da će se proces nastaviti...Otkazano suđenje zbog bolesti Karadžića..Odbijen Karadžićev...

Nastavak na S media...

SUĐENJE KARADŽIĆU ODLOŽENO ZA SUTRA

Izvor: Kurir, 07.Dec.2011

HAG - Suđenje haškom optuženiku Radovanu Karadžiću nije ni danas, treći dan za redom održano zbog bolesti optuženog, a zastupnik odbrane Patrik Robinson izrazio je očekivanje da će Karadžiću u četvrtak biti bolje i da će se proces nastaviti...Predsedavajući sudskog veća O Gon Kvon rekao...

Nastavak na Kurir...

Karadžić bolestan, suđenje odloženo

Izvor: RTS, 07.Dec.2011

Suđenje Radovanu Karadžiću ponovo je odloženo, jer optuženi, zbog bolesti, nije mogao da se pojavi u sudnici. Karadžić bi već sutra mogao da se pojavi pred sudijama, kaže njegov pravni savetnik Piter Robinson.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.