Izvor: CrnaHronika.rs, 27.Apr.2013, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starica upala u otvor od lifta na Konjarniku i poginula

Žena starosti 89 godina poginula je danas u stambenoj zgradi na Zvezdari, kada je prošla pored radnika koji su izvodili radove na liftovskom postrojenju, zakoračila kroz otvorena vrata dok su radovi bili u toku i propala kroz okno lifta.
Nesreća se dogodila oko 15 sati u Ulici Rudo tri, a kako je saopšteno iz “Gradskog stambenog”, ekipe tog preduzeća su na terenu, a detalji nesreće biće poznati nakon uviđaja i tehničke inspekcije.
Bezbednosne kamere su zabeležile snimak nesrećnog događaja, a video snimak je već prosleđen nadležnim službama radi utvrđivanja svih okolnosti.
“Gradsko stambeno” je uputilo najdublje saučešće porodici nastradale osobe i apelovalo na Beograđane da nikako ne pristupaju neovlašćeno liftovima dok su radovi u toku.
Izvor: blic

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena upala u otvor od lifta i poginula

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Apr.2013, 16:02

Starijca (80) poginula je danas kada je upala u otvor lifta u zgradi na Zvezdari.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

BG: Propala kroz lift i poginula

Izvor: B92, 26.Apr.2013

Beograd -- Žena stara 89 godina poginula je danas pošto je upala u otvor od lifta u Ulici Rudo tri, na Konjarniku...Nesreća se dogodila oko 15 sati u Ulici Rudo tri, a kako je saopšteno iz "Gradskog stambenog"...Ona je prošla pored radnika koji su u visokom prizemlju izvodili radove na liftu, zakoračila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.