BG: Propala kroz lift i poginula

Izvor: B92, 26.Apr.2013, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Propala kroz lift i poginula

Beograd -- Starija žena poginula je danas pošto je upala u otvor od lifta u Ulici Rudo tri, na Konjarniku, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Ona je prošla pored radnika koji su izvodili radove na liftovskom postrojenju, zakoračila kroz otvorena vrata dok su radovi bili u toku i propala kroz okno lifta.

Nesreća se dogodila oko 15 sati u Ulici Rudo tri, a kako je saopšteno iz "Gradskog stambenog", ekipe tog preduzeća su na terenu, a detalji nesreće biće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poznati nakon uviđaja i tehničke inspekcije.

Bezbednosne kamere su zabeležile snimak nesrećnog događaja, a video snimak je već prosleđen nadležnim službama radi utvrđivanja svih okolnosti.

"Gradsko stambeno" je uputilo najdublje saučešće porodici nastradale osobe i apelovalo na Beograđane da nikako ne pristupaju neovlašćeno liftovima dok su radovi u toku.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KONJARNIK: Upala u otvor od lifta i poginula!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Apr.2013

U soliteru Rudi 3, na Konjarniku, starica (89) upala je u otvor od lifta, koji su majstori popravljali, i poginula na licu mesta

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.