Stanje povređene devojčice stabilno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2009, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanje povređene devojčice stabilno

BEOGRAD - Stanje devojčice koja je povređena u Jajincima, najverovatnije vatrenim oružjem ručne izrade je stabilno i njene vitalne funkcije nisu ugrožene, potvrđeno je Beti na Vojno medicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu.

Devojčica je juče operisana na Vojno-medicinskoj akademiji (VMA).

Hirurg Darko Mirković izjavio je agenciji Beta da je devojčica na "asistiranom disajnoj mehaničkoj ventilaciji" i da to može da potraje dva do tri dana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
On je kazao da je juče dovezena na VMA u stanju šoka i da je zbog ustrelne povrede bila vitalno ugrožena, kao i da je obavljena operacija na stomaku jer je rentgenskim snimkom ustanovljeno da se zrno zadržalo u trbuhu.

Mirković je naveo da je lekarski tim obavio složen operativni zahvat na slezini, želucu i gušterači.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je juče oko 15 sati petogodišnja devojčica povređena u Spomen-parku Jajinci kod Beograda iz vatrenog oružja ručne izrade.

Načelnik Uprave policije Beograda Nikola Popovac izjavio je da je devojčica strana državljanka sa inicijalima E.R. i potvrdio da je ona povređena najverovatnije vatrenim oružjem ručne izrade.

On je za B 92 rekao da je uviđaj u toku i da je o tom događaju obavešteno i Okružno tužilaštvo u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kćerka libijskog diplomate u stabilnom stanju

Izvor: Radio 021, 10.Avg.2009

Devojčica koja je povredjena u Jajincima, najverovatnije vatrenim oružjem ručne izrade, operisana je na Vojno-medicinskoj akademiji i njeno stanje je stabilno.

Nastavak na Radio 021...

Stanje povređene devojčice stabilno

Izvor: NaDlanu.com, 10.Avg.2009

BEOGRAD, 10. avgusta 2009. (Beta) - Stanje devojčice koja je povređena u Jajincima, najverovatnije vatrenim oružjem ručne izrade je stabilno i njene vitalne funkcije nisu ugrožene, potvrđeno je Beti na Vojno medicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu. Devojčica je juče operisana na Vojno-medicinskoj...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.