Šefa srpske bande Pink Panter u filmskom hitu igra Dikaprio

Izvor: Blic, 22.Maj.2011, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šefa srpske bande Pink Panter u filmskom hitu igra Dikaprio

BEOGRAD - Leonardo Dikaprio, čuveni holivudski glumac i producent, priprema snimanje filma o svetski poznatoj srpskoj bandi pljačkaša „Pink Panter”. Kako ekskluzivno saznaje „Blic”, scenarista Dikaprijevog filma prošle nedelje je boravio u Srbiji, gde je razgovarao s pripadnicima beogradske kancelarije Interpola i voditeljem emisije „Buđenje” na Radio Beogradu Draganom Ilićem.

- To je veoma ozbiljna priča, ali je sve još tajna i ne smem o tome da pričam. Tačno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je da se sprema film, oni na tome rade vrlo detaljno, i ako bude, to će biti odličan posao - kaže za „Blic” voditelj Dragan Ilić, koji nije želeo da otkrije zašto je on izabran za sagovornika o „Pink Panteru”.

- Ima više ideja, ne znam šta će biti, ali postoji veliko interesovanje u svetu o bandi „Pink Panter”, veće nego kod nas - kaže Ilić.

U beogradskoj kancelariji Interpola takođe nisu želeli da otkriju više detalja o razgovoru sa scenaristom Dikaprijevog filma, koji se sprema u velikoj tajnosti.

Opširnije u štampanom izdanju...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dikaprio igra šefa srpske bande Pink Panter!

Izvor: S media, 22.Maj.2011

Leonardo Dikaprio, čuveni holivudski glumac i producent, priprema snimanje filma o svetski poznatoj srpskoj bandi pljačkaša „Pink Panter”. ..Holivudski glumac i producent Leonardo Dikaprio priprema snimanje filma o svetski poznatoj srpskoj bandi pljačkaša „Pink Panter”, ekskluzivno saznaje...

Nastavak na S media...

Leonardo Dikaprio kao srpski misteriozni pljačkaš

Izvor: Domino Magazin, 23.Maj.2011, 01:42

Pink Panter: Čuveni holivudski glumac priprema snimanje filma o svetski poznatoj srpskoj bandi pljačkaša..Leonardo Dikaprio, čuveni holivudski glumac i producent, priprema snimanje filma o svetski poznatoj srpskoj bandi pljačkaša „Pink Panter”. Kako ekskluzivno saznaje „Blic”, scenarista...

Nastavak na Domino Magazin...

Leonardo Di Kaprio igra šefa srpske bande Pink Panter

Izvor: medio.rs, 23.Maj.2011

Leonardo Di Kaprio, čuveni holivudski glumac i producent, priprema snimanje filma o svetski poznatoj srpskoj bandi pljačkaša „Pink Panter.

Nastavak na medio.rs...

Dikaprio snima film o Srbima "Pink Panterima"

Izvor: TvojPortal.com, 23.Maj.2011

23. 05. 2011. Vestionline | Blic. Poznati holivudski glumac Leonardo Dikaprio priprema snimanje filma o svetski poznatoj srpskoj bandi pljačkaša dragulja "Pink Panter". Kako je objavio "Blic" scenarista Dikaprijevog filma prošle nedelje boravio je u Srbiji, gde je razgovarao s pripadnicima beogradske...

Nastavak na TvojPortal.com...

Šefa srpske bande Pink Panter u filmskom hitu igra Dikaprio

Izvor: Filmske.com, 23.Maj.2011

Leonardo Dikaprio, čuveni holivudski glumac i producent, priprema snimanje filma o svetski poznatoj srpskoj bandi pljačkaša „Pink Panter”. ..Kako ekskluzivno saznaje „Blic”, scenarista Dikaprijevog filma prošle nedelje je boravio u Srbiji, gde je razgovarao s pripadnicima beogradske kancelarije...

Nastavak na Filmske.com...

DiKaprio snima film o grupi "Pink panter"?

Izvor: Mondo, 23.Maj.2011

Holivudski glumac i producent navodno je zainteresovan za filmski projekat o slavnoj srpskoj bandi pljačkaša.

Nastavak na Mondo...

Leonardo Di Kaprio glumi Srbina u novom filmu

Izvor: Svet plus, 23.Maj.2011

Holivudski glumac i producent Leonardo Di Kaprio snima novi film o "Pink Panter "-ima, srpskim pljačkašima dijamanata poznatim širom sveta.

Nastavak na Svet plus...

Leonardo Dikaprio priprema film o srpskoj bandi Pink Panter

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2011

BEOGRAD - Proslavljeni holivudski glumac i producent Leonardo Dikaprio priprema snimanje filma o svjetski poznatoj srpskoj bandi pljačkaša "Pink Panter", čijeg šefa bi trebalo upravo on da igra.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Pink Panter, lopovi kojima se i policajci dive (Video)

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2011

BEOGRAD - O poznatoj bandi pljačkaša sa prostora bivše Jugoslavije, kojoj su prije osam godina britanski listovi nadjenuli ime "Pink Panter", poslije pljačke londonske juvelirnice koja je nalikovala sceni iz filma Pitera Selersa o inspektoru Kluzou, po svemu sudeći biće sniman i film.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.