Šariću izdat pasoš Hrvatske na tuđe ime, a u dosijeu njegov otisak

Izvor: Blic, 14.Okt.2011, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šariću izdat pasoš Hrvatske na tuđe ime, a u dosijeu njegov otisak

Darko Šarić, pljevaljski narko-bos za kojim je poternica Interpola raspisana u oktobru 2009. poseduje originalni hrvatski pasoš, koji mu je izdat u konzulatu te države u Tuzli, saznaje ekskluzivno „Blic“. Najinteresantniji je podatak da je u dosijeu ovog pasoša otisak kažiprsta zaista Šarićev, dok su ime i ostali podaci druge osobe.

Saznanja o dokumentima koje koristi Šarić ukazuju na to da je pre pasoša, najtraženiji balkanski begunac dobio i hrvatsku ličnu kartu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i to sa svojom fotografijom. Izvor „Blica" iz MUP Srbije navodi da, od momenta kada je za njim raspisana poternica, Šarić nije koristio ovaj pasoš.

- Utvrđeno je da je s tim pasošem Šarić ranije putovao po Evropi, a poslednji put taj pasoš je detektovan na graničnom prelazu između Hrvatske i Slovenije. Otkriveno je i da je u istim intervalima putovalo još nekoliko osoba, za koje je sada utvrđeno da su koristile hrvatske pasoše, a nisu državljani te zemlje.

Pretpostavljamo da su te osobe, iako su bile u drugim automobilima, zapravo, Šarićevi saradnici i da su putovali s njim - kaže izvor „Blica" iz MUP Srbije.

Opširnije u štampanom izdanju...

Povezane vesti: Beranac otkriva Šarićeve tajne Prisluškivanjem policija otkrila transport kokaina Brana Mićunović bio u zahtevu za prisluškivanje Šarića "Balkanski ratnik" dokaz uspešne saradnje policija regiona Šarićev partner i Joca Amsterdam

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šarić ima lažni pasoš Hrvatske?

Izvor: Mondo, 14.Okt.2011

Darko Šarić, pljevaljski narko-bos za kojim je poternica Interpola raspisana u oktobru 2009. poseduje originalni hrvatski pasoš, piše "Blic".

Nastavak na Mondo...

Šarić ima lažni pasoš Hrvatske

Izvor: Vesti-online.com, 15.Okt.2011, 04:45

Darko Šarić, pljevaljski narko-bos za kojim je poternica Interpola raspisana u oktobru 2009, poseduje originalni hrvatski pasoš, koji mu je izdat u konzulatu te države u Tuzli, saznaje beogradska štampa...Kako piše "Blic", najinteresantniji je podatak da je u dosijeu ovog pasoša otisak kažiprsta...

Nastavak na Vesti-online.com...

Šarić ima hrvatski pasoš?

Izvor: B92, 15.Okt.2011

Beograd -- Darko Šarić, pljevaljski kriminalac za kojim je raspisana poternica Interpola, poseduje hrvatski pasoš, koji mu je izdat u konzulatu te države u Tuzli...Kako piše "Blic", u dosijeu ovog pasoša otisak kažiprsta je zaista Šarićev, dok su ime i ostali podaci druge osobe...Saznanja o...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.