Samoubistvo u KPZ Valjevo: Obesio se zatvorenik, nije moga da podnese kaznu

Izvor: Večernje novosti, 24.Maj.2017, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samoubistvo u KPZ Valjevo: Obesio se zatvorenik, nije moga da podnese kaznu

T. A. (22) iz Novog Sada, obesio se u kupatilu sobe Kazneno-popravnog zavoda za maloletnike, gde je izdržavao kaznu od dve godine zatvora VALjEVO – T. A. (22) iz Novog Sada, obesio se u kupatilu sobe Kazneno-popravnog zavoda za maloletnike, gde je izdržavao kaznu od dve godine zatvora zbog razbojništva, krađe i nedozvoljenog držanja oružja. Obesio se čaršafom sa kreveta, čiji je jedan kraj vezao za rešetke na prozoru, a od drugog kraja napravio omču. Njegovo telo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pronašli su stražari Kazneno-popravnog zavoda za maloletnike i odmah su pozvani nadležni. T. A. je, saznajemo nezvanično, zatvorenicima sa kojima se družio pričao da su protiv njega u toku još tri sudska postupka za razbojništva i krađe zbog čega će dodatno biti osuđen na dugogodišnju zatvorsku kaznu i da neće moći da izdrži da najbolje godine provede iza rešetaka. Pretpostavlja se da je to razlog što je počinio samoubistvo.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"NAJBOLJE GODINE MI OSTAJU IZA REŠETAKA" Zatvorenik se obesio čaršafom jer nije mogao da podnese kaznu

Izvor: Blic, 24.Maj.2017

Novosađanin T.A. (22), osuđenik valjevskog Kazneno-popravnog zavoda za maloletnike, obesio se u zatvorskom kupatilu, a razlog zašto se odlučio na samoubistvo, najverovatnije, jesu novi sudski postupci protiv njega zbog čega bi ga čekala višegodišnja robija...Mladić je u valjevskom KPZ-u izdržavao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.