Sahranjena žrtva trovanja u garaži

Izvor: Kurir, 03.Mar.2015, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjena žrtva trovanja u garaži

Roditelji nesrećne devojke su mlađoj ćerki Đurđi rekli za tragediju koja je zadesila porodicu tek kada je Nina preminula

ČAČAK - Nina Stamenković (24), koja je preminula od trovanja ugljen-monoksidom u garaži u čačanskom naselju Vinara, sahranjena je juče na groblju u Čačku. Nina je preminula posle 20 dana u komi, a njen momak Nemanja Novaković umro je odmah nakon trovanja.

Tihi muk među prisutnima u povorci juče su parali uzdasi i jecaji majke Marine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
- Možda mu je trebao neko ko odlično svira flautu - gledajući u nebo tiho je izgovorila Marina Stamenković.Kako smo saznali, roditelji nesrećne devojke su mlađoj ćerki Đurđi rekli za tragediju koja je zadesila porodicu tek kada je Nina preminula.

- Nina je poslednjih godina zbog studija često bila odsutna, pa mlađoj ćerki njeno sadašnje odsustvo nije bilo neobično. Roditelji su se trudili da bar ona ne pati zajedno sa njima - rekao je jedan rođak.

Ninu je na poslednje putovanje ispratilo više stotina Čačana, među kojima su i kolege sa sarajevske i beogradske muzičke akademije, kao i oficiri Vojske Srbije, u kojoj kao inženjeri rade njeni roditelji.

(D. Č.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.