SM: Osumnjičen za teško ubistvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2016, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SM: Osumnjičen za teško ubistvo

Policija u Sremskoj Mitrovici odredila je zadržavanje do 48 časova za D.R. (43), zbog sumnje da je izvršio teško ubistvo, saopštio je danas MUP.

Kako se navodi, on se tereti da je sinoć, nakon svađe, u porodičnoj kući nožem usmrtio muškarca (66), a 64-godišnjoj ženi naneo telesne povrede, konstatovane u sremskomitrovačkom Medicinskom centru.

Zadržavanje do 48 sati odrednjeno je po ovlašćenju nadležnog tužioca, a osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Uviđaj na licu mesta je izvršio zamenik višeg javnog tužioca u Sremskoj Mitrovici i nadležni policijski službenici, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhapšen u Sremskoj Mitrovici zbog ubistva

Izvor: Beta, 03.Jul.2016

Policija je u Sremskoj Mitrovici uhapsila D.R. (43) zbog sumnje da je posle svadje u porodičnoj kući usmrtio 66-godišnjaka, a 64-godišnjoj ženi naneo telesne povrede, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.Kako je MUP naveo, osumnjičenom je odredjeno zadržavanje do...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.