Ruma: Za rekonstrukciju Gradske pijace 15,5 miliona dinara

Izvor: Radio 021, 10.Dec.2015, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruma: Za rekonstrukciju Gradske pijace 15,5 miliona dinara

Rekonstrukija Gradske pijace u Rumi počeće sredinom januara, a ukupno će biti potrošeno 15,5 miliona dinara za ovaj projekat.

Radove će finansirati Opština Ruma i JP "Komunalac", izvođač radova na nadstrešnici i natkrivanju pijace je firma "GAT" iz Novog Sada, asfaltiranje je povereno preduzeću "Sokak agregati" iz Rume, dok će rekonstrukciju javnog toaleta na pijaci obaviti ZPR "Sava" iz Hrtkovaca.

Za vreme radova pijačari će sa Gradske pijace biti izmešteni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na sportske terene u rumskom naselju "Breg". Svi oni koji plaćaju zakup imaće svoju tezgu i na privremeno formiranoj pijaci preko puta OŠ "Ivo Lola Ribar".

Očekuje se da će radovi biti završeni sredinom februara.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.