Pronađena tela i džip u Zlatarskom jezeru

Izvor: Večernje novosti, 29.Jan.2015, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena tela i džip u Zlatarskom jezeru

Posle pola sata potrage, ekipa ronilaca Žandarmerije otkrila je tela turističkih radnika iz Prijepolja i džip na oko 30 metara od obale. Kako javlja naš izveštač sa lica mesta, trenutno se preduzimaju mere kako tela ne bi ispala iz automobila prilikom izvlačenja iz vode. Na licu mesta su pored Žandarmerije, policija, vatrogasno-spasilačka ekipa kao i brod rezervata Uvac. Takođe, spremne su i dve dizalice kojima će biti izvučen džip. Potraga je počela jutros oko 10:30 časova. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Saobraćaj na putu Nova Varoš - Užice odvija se jednom kolovoznom trakom. Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Nova Varoš - Užice juče su poginuli turistički radnici iz Prijepolja Ivana Rakonjac (28) i Safet Sajo Planić (48). Tragedija se dogodila u sredu oko 9.00 časova kada je džip "čiroki" (PP - 013 EE), za čijim je volanom bio Planić, sleteo u Zlatarsko jezero niz strminu od 20 metara.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađena tela i džip u Zlatarskom jezeru!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jan.2015

Pola sata od početka potrage koja je počela oko 10.30 sati jutros, ekipa ronilaca Žandarmerije otkrila je tela turističkih radnika iz Prijepolja i džip na oko 300 metara od obale. TRAGEDIJA: Džipom sleteli u Zlatarsko jezero, poginula direktorka i radnik, spasao se drugi direktor! Trenutno se preduzimaju...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.