Preminula od straha

Izvor: S media, 03.Nov.2010, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula od straha

Jedna starica iz Mrčajevaca, preminula je noćas od srčanog udara najverovatnije od straha zbog zemljotresa, izjavio je večeras FoNetu gradonačelnik Čačka Velimir Stanojević.

Stanojević je potvrdio da su ga članovi porodice preminule starice obavestili da je ona preminula najverovatnije od straha od potresa i rekli da je ona bila srčani bolesnik.

(FoNet)
Pogledaj vesti o: Seizmološki Zavod Srbije

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Starica preminula od straha zbog zemljotresa

Izvor: Blic, 03.Nov.2010

Jedna starica iz Mrčajevaca, preminula je noćas od srčanog udara najverovatnije od straha zbog zemljotresa, izjavio je večeras gradonačelnik Čačka Velimir Stanojević. ..Stanojević je potvrdio da su ga članovi porodice preminule starice obavestili da je ona preminula najverovatnije od straha...

Nastavak na Blic...

Preminula od straha zbog zemljotresa?

Izvor: Vesti-online.com, 04.Nov.2010, 00:35

Starica iz Mrčajevaca preminula je noćas od srčanog udara, najverovatnije, od straha zbog zemljotresa, izjavio je večeras gradonačelnik Čačka Velimir Stanojević...Stanojević je potvrdio da su ga članovi porodice preminule starice obavestili da je ona preminula, najverovatnije, od straha od...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.