Potraga za ubicom narko-dilera Čubrilovića

Izvor: Akter, 05.Okt.2015, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za ubicom narko-dilera Čubrilovića

Policija Republike Srpske i dalje traga za ubicom narko-dilera iz Slovenije Nebojše Čubrilovića u Banjaluci, ali ne postoje nikakvi konkretni pomaci koji bi ukazali na izvršioca krivičnog dela, saopštila je banjalučke policije

Okružno tužilaštvo je takođe naveli da nema novih informacija i da policija sprovodi istragu.

Nebojša Čubrilović (33) ubijen je u klasičnoj sačekuši u prošli utorak u dvorištu porodične kuće u kojoj je bio podstanar.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Akter <<
Čubrilović je 2012. godine u Sloveniji osuđen zbog trgovine drogom, ali je pobegao u BiH, čije državljanstvo takođe poseduje.

U Sloveniji je osuđen kao član narko-grupe Milanka Sredića. U presudi je navedeno da je grupa u Evropu prokrijumčarila oko 50 kilograma kokaina, koji su brodovima iz Brazila transportovani u Evropu, a potom su preprodavani u Italiji.

Raskrinkani su 2012. godine pošto je na auto-putu u Sloveniji zaplenjeno oko 20 kilograma kokaina, čija je vrednost procenjena na oko 900.000 evra.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.