Poginula dva radnika Gradske čisotoće

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2010, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginula dva radnika "Gradske čisotoće"

Dvojica mladića Salja Zumer (25) i Beriša Kenan (20), radnici "Gradske čisotoće", poginuli su jutros u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu u Beogradu, kada se šleper koji je nailazio dok su se praznili kontejneri sudario sa "puntom" parkiranim iza kamiona JKP sudario sa automobilom.

U nesreći, koja se dogodila oko 7:20 časova kod restorana "Tara", jedan maldić je preminuo na licu mesta, a drugi je podlegao povredama u Urgentnom centru, rekla je Tanjugu portparol >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Hitne pomoći Nada Macura.

Teške telesne povrede opasne po život zadobio je vozač "punta" V.S. (27) koji je, prema saopštenju policije, posle prijema na odeljenju reanimacije, prebačen u operacionu salu Urgentnog centra.

Kako se navodi u saopštenju "Gradske čistoće", nesreća se dogodila u trenutku dok su radnici stajali pored vozila JKP koje je praznilo kontejnere. Kamion šleper je udario u putnički automobil koji je stajao iza vozila tog javnog preduzeća.

Protiv vozača šlepera B.P. koji je naleteo na "punta" biće podneta krivična prijava, saopštilo je Ministarstvo nutrašnjih poslova Srbije.

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas uputio je, povodom nesreće koja se dogodila jutros na Zrenjaninskom putu, telegrame saučešća porodicama dvojice poginulih radnika JKP "Gradska čistoća".

"Primite izraze mog najdubljeg saučešća povodom pogibije vaših najmilijih. Posebno me je pogodilo što su nastradali ljudi koji su savesno obavljali svoj posao. Uveren sam da će, kada se istraga završi, krivci biti adekvatno kažnjeni", poručio je Đilas.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva mladića poginula u nesreći na Zrenjaninskom putu

Izvor: SrbijaNet.rs, 25.Sep.2010

Dvojica mladića, radnika "Gradske čisotoće", poginula su jutros u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu u Beogradu, kada se kamion tog javnog preduzeća sudario sa automobilom. U nesreći, koja se dogodila oko 7:20 časova kod restorana "Tara", jedan maldić je preminuo na licu mesta,

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.