Pao diler iz Niša, policija zaplenila marihuanu!

Izvor: BKTV News, 21.Feb.2017, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao diler iz Niša, policija zaplenila marihuanu!

U Nišu je uhapšen A.M. (31) osumnjičen da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a zaplenjeno je četiri kilograma i 900 grama marihuane.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, u gepeku vozila vranjskih registarskih oznaka, kojim je upravljao osumnjičeni A.M, pronađeno je pet paketa od po 2.625 grama marihuane, a u prednjoj haubi vozila ispod zaštitnog platna vreću sa 2.275 grama marihuane.

Sumnja se, saopštavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << iz policije, da je pronađena droga bila namenjena daljoj uličnoj prodaji.

Osumnjičenom A.M. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Udes u Rakovici: Automobil udario u bankinu, saobraćaj obustavljen! (FOTO, VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niška policija zaplenila 4,9 kilograma marihuane

Izvor: Blic, 21.Feb.2017

Niška policija zaplenila je 4,9 kilograma marihuane i uhapsila je А.М. (31) iz okoline Bujanovca zbog sumnje da je trgovao drogom...- Prilikom zaustavljanja vozila marke "golf" vanjskih registarskuh oznaka kojim je upravljao osumnjičeni policija je u unutrašnjosti rezervnog ručka u gepeku pronašla...

Nastavak na Blic...

Ipak dolijao: Osumnjičeni za ubistvo uhapšen, ali zbog dilovanja droge

Izvor: Telegraf.rs, 21.Feb.2017

Policija je prilikom pretresa stana Lazara Miljevića (25) u Staroj Pazovi pronašla i zaplenila 185 grama biljke nalik na marihuanu. Miljeviću je nadležni tužilac odredio zadržavanje od 48 časova...Mladić koji se tereti da je početkom marta prošle godine ubio Gorana Medića (28) iz Surduka,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.