PREDOSETILA DA ĆE JE UBITI Požarevljanka pre tragedije ostavila testament za ćerku

Izvor: Blic, 11.Mar.2016, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDOSETILA DA ĆE JE UBITI Požarevljanka pre tragedije ostavila testament za ćerku

Ubijena Jelena mi se pre mesec dana javila i rekla da je raskinula s Dejanom i da mu je naplatila za sve prevare, ispričala je juče za „Blic“ Marina Andrejić, majka nestalog dečaka Đorđa.

Kako kaže, Jelena, sestra od strica malog Đorđa, od svih Andrejića je ostala s njom u kontaktu i posle njenog izlaska iz pritvora u kom se nalazila zbog sumnji da je ubila sopstvenog sina!

- Poslednji put sam je videla u avgustu, i tad mi nije pričala ništa o nesuglasicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa Dejanom. Ali, pre mesec dana, iz Beča mi se javila i rekla da je konačno prekinula sa Dejanom, i da mu je sve naplatila. Nisam ni slutila o čemu se radi. Napisala mi je da ona zna za sve Dejanove prevare - kazala je Marina, koju smo našli u selu Lučice, gde živi sa svojim roditeljima.

MUK I TUGA U MAJILOVCU Sahranjena Jelena Šindrić, koju je ubio saobraćajni policajac

PRETNJE

Jelena je predosećala da će joj se nešto desiti, pa je u kompjuteru ostavila testament u kom je napisala da stan ostavlja ćerki, koja živi sa ocem.

- Kada je nestao Đorđe, Jelenin otac Slađan pričao je po selu kako je sa tim povezan Dejan, i da je on povezan i sa nekim kriminalcima. Ipak, o tome nikada nije bilo dokaza.

Marina otkriva i jednu morbidnu koincidenciju: Jelena je ubijena 9. marta ujutru - dva dana posle 19. rođendana koji njen sin Đorđe nije dočekao.

Pročitajte još:

Kako saznajemo, saobraćajni policajac Dejan Stojiljković, koji je osumnjičen da je prekjuče ubio Jelenu, pre nekoliko meseci ju je primorao da se uda u Beču da bi dobili austrijsko državljanstvo.

Sredinom novembra se po dogovoru sa Dejanom udala za izvesnog Mađara Sindrica, kom je, kako je priznala poznanicima, ostala dužna izvesnu sumu novca.

- Dejan joj je dao i novac kojim je trebalo da plati put i brak, da bi on kasnije došao i takođe dobio papire. Prekinula je sa Dejanom, ali on je, kako je Jelena ispričala, čak dolazio u Beč i pretio joj. Tvrdila je da joj je pretio pištoljem da mora da ostane s njim, ili će ubiti i nju i sebe, ali ni ona sama nije znala da li je to bio njegov službeni pištolj i kako ga je prošvercovao u Beč, ili je pretio replikom oružja - napominju poznanici para sa kojima je „Blic“ juče razgovarao.

Međutim, kada je Jelena u Beču srela četiri godine mlađeg Požarevljanina Branka Kovčića, odlučila je da ostavi Dejana.

PRIJAVE

Po povratku iz Beča, počela je da živi sa Brankom u kući njegovih roditelja, ispred koje ju je Dejan prekjuče ubio. Branko i Jelena vratili su se pre petnaestak dana, a Dejan ju je potom zvao i pretio joj da će, ukoliko mu se ne vrati, ubiti i nju i sebe. Ona je za pretnje ispričala i bratu i Branku, ali niko od njih nije to uzimao za ozbijno, i slučaj nije prijavio policiji.

DUŠANKA STOJILJKOVIĆ: ZAŠTO, SINE?

Dušanka Stojiljković, Dejanova majka, kaže da ju je posle zločina sin pozvao i rekao: „Mama, napravio sam glupost, upucao sam Jelenu“, na šta ga je ona pitala: „Zašto, sine, pa nije ona jedina žena na svetu?“.

Zatim je otišao da se preda. Majka kaže da joj je najžalije unuke jer će rasti bez oca.

- Uništio je svoj život i život svog deteta. Zašto? Žao mi je zbog svega - kaže Dušanka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TUGA U FAMILIJI UBIJENE DEVOJKE Majka nestalog dečaka: Samo je Jelena verovala da nisam ubila sina

Izvor: Blic, 12.Mar.2016, 08:25

Marinu Andrejić potreslo je ubistvo i jučerašnja sahrana Jelene Sindrić (29), sestre od strica njenog sina Đorđa, koji je nestao 22. jula 2010...Marina je bila osumnjičena za smrt svoga sina, a jedina iz familije Andrejić sa kojom je ostala u kontaktu posle hapšenja i izlaska iz pritvora bila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.