NS: Oteti muškarac teško povređen, uhapšeni osumnjičeni

Izvor: B92, 22.Maj.2017, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Oteti muškarac teško povređen, uhapšeni osumnjičeni

Novosadska policija pronašla je otetog muškarca nakon što je zbog otmice naložena blokada celog grada, saznaje B92.

MUP je saopštio da su uhapšeni N.S. (1978) i B.B. (1966), za koje mediji navode da su muškarca strpale u gepek automobila. Oteti muškarac je teško povređen, javlja reporterka B92 s mesta zbivanja.

B92 nezvanično saznaje da je oteti muškarac star 41 godinu i da je smešten u bolnicu u Novom Sadu.

Otmica se dogodila u naselju Detelinara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Novom Sadu.

Osumnjičeni su, kako je saopštio MUP, na uglu ulica Kornelija Stankovića i Janka Čmelika, uz upotrebu fizičke sile, ubacili otetog muškarca u automobil marke "audi" i uputili se ka Sremskoj Kamenici.

Na putu ih je presrela policija i odmah uhapsila dvojicu otmičara. N.S. i B.B. će u zakonskom roku biti privedeni nadležnom tužiocu.

U saopštenju se ističe da je direktor policije Vladimir Rebić pohvalio je pripadnike novosadske policije zbog brze akcije.

"Policijski službenici pokazali su izuzetno požrtvovanje i na tome sam im veoma zahvalan. Ovo je pravi primer efikasnog reagovanja policije, koja je pokazala odlučnost i brzinu, kao i to da gradjanima mogu da garantuju punu bezbednost. Čestitam svim policijskim službenicima koji su učestvovali u ovoj akciji", rekao je Rebić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uzbuna u Novom Sadu, blokiran ceo grad: Oteli muškarca (41) i strpali ga u gepek. Uhapšeni na Mišeluku (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Maj.2017

U naselju Detelinara u Novom Sadu došlo je do otmice. Policija je blokirala ceo grad, a otmičare je uhapsila u roku od 45 minuta...Kako navodi 021.rs., otet je muškarac G.C. iz Budisave u starosti 41 godinu. ..Otmičari su ga prvo pretukli, a zatim strpali u gepek u ulici Janka Čmelika, a uhapšeni...

Nastavak na Telegraf.rs...

Otmica na Detelinari, naložena blokada grada

Izvor: Radio 021, 22.Maj.2017

Na Detelinari se dogodila otmica, a policija je naložila blokadu celog Novog Sada...Otmica se dogodila u ulici Janka Čelika, a za sada nije jasno da li je u pitanju otmica muškarca ili deteta...Kako saznaje B92, jedno vozilo otmičara je pronađeno, a za drugim se traga...Autor: B92

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.