Osumnjičena za ubistvo srpskog dečaka izručena BiH

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Mar.2017, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičena za ubistvo srpskog dečaka izručena BiH

Osumnjicena za ratni zločin, ubistvo srpskog dečaka, Elfeta Veseli, izručena je danas iz Švajcarske pravosuđu BIH na sarajevskom aerodromu, prenosi "klix.ba".

Nakon izručenja, osumnjičena će biti dovedena postupajućem tužitelju i biće održano rocište za određivanje mera pritvora.

Osumnjičena Elfeta Veseli, pod istragom je tužitelja Posebnog odseka za ratne zločine i osumnjičena je za zlocin počinjen 1992. godine, u selu Kamenica kod Zvornika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Ona je osumnjičena za svirepo ubistvo dvanaestogodišnjeg dečaka srpske nacionalnosti Slobodana Stojanovića.

Tužilaštvo BiH zahvalilo je pravosuđu i diplomatiji Švajcarske Konfederacije, na ostvarenoj saradnji, lociranju i izručenju osumnjičene.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.