Osmoro povređenih u požaru u Novom Sadu

Izvor: Studio B, 20.Apr.2014, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmoro povređenih u požaru u Novom Sadu

Osam osoba je lakše povređeno, među kojima troje dece, kada je izbio požar u novosadskom naselju Satelit.

Pripadnici novosadske vatrogasne brigade ugasili su požar u stanu na četvtom spratu stambene zgrade i evakuisali devet osoba.

Požar je izbio u kuhinji stana na četvrtom spratu, potom se preko prozora i spoljnog dela zgrade proširi na kosinu na spratu iznad a zatim i deo krova, a vatrogasci su ga lokalizovali za dvadesetak minuta a potom i ugasili.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<
Troje dece, "koja su lakše intoksinirana dimom", zbrinuto je u Dečjoj bolnicu a petoro odraslih je hospitalizovano u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine", rekla je Tanjugu portparol Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Sanja Nenadić Pokrajac.

Komandir novosadske vatrogasne brigade Dragan Klisura rekao je Tanjugu da je iz zgrade evakuisano devet osoba, među kojima i troje male dece i da im je Hitna pomoć odmah ukazala pomoć.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.