Niška policija zaplenila 4,9 kilograma marihuane

Izvor: Blic, 21.Feb.2017, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niška policija zaplenila 4,9 kilograma marihuane

Niška policija zaplenila je 4,9 kilograma marihuane i uhapsila je А.М. (31) iz okoline Bujanovca zbog sumnje da je trgovao drogom.

- Prilikom zaustavljanja vozila marke "golf" vanjskih registarskuh oznaka kojim je upravljao osumnjičeni policija je u unutrašnjosti rezervnog ručka u gepeku pronašla paketa sa 2.625 grama maruhuane, a u prednjoj haubu vozila ispod zaštitnog platna vreću sa 2.275 grama marihuane. Sumnja se da je stoga bilja namenjena daljoj uličnoj prodaji - saopšteno je iz niske policije.

Osumnjičenom A.M. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kod Novopazarca pronađen heroin

Izvor: SandzakPress.net, 21.Feb.2017

Novopazarska policija je danas uhapsila N.A.(30) iz ovog grada zbog osnove sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet opojne droge. Iz policije je saopšteno da je kod osumnjičenog, prilikom pretresa, pronadjeno i oduzeto 4,60 grama praškaste materije nalik heroinu i dva mobilna telefona. Osim...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.