Niš: Zbog kutije od keksa evakuisan sud

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2015, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Zbog kutije od keksa evakuisan sud

Radnici Apelacionog suda u Nišu imali su danas kratku, prinudnu pauzu, jer su oko 13 sati morali da napuste zgradu zbog sumnjive pošiljke - kutije od "plazma" keksa, koja je bila upućena predsedniku tog suda, rečeno je Tanjugu u Informativnoj službi Policijske uprave u Nišu.

U kutiji nije bilo keksa, već su bili neki papiri, rekli su policiji.

Posle provere i pregleda paketa, zaposleni su se vratili u sud, napomenuli su u policiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stigla sumnjiva kutija keksa: Pauza u sudu!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Mar.2015

Radnici Apelacionog suda u Nišu imali su danas kratku, prinudnu pauzu, jer su oko 13 sati morali da napuste zgradu zbog sumnjive pošiljke - kutije od keksa, koja je bila upućena predsedniku tog suda, rečeno je Tanjugu u Informativnoj službi Policijske uprave u Nišu...U kutiji nije bilo keksa, već...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.