Niš: Pregazio je voz dok je pričala sa prijateljicama?!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2016, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Pregazio je voz dok je pričala sa prijateljicama?!

Nišlijka Z.K. (77) poginula je kada je u blizini Palilulske rampe udario teretni voz koji se kretao iz pravca Dimitrovgrada.

Kako svedoče očevici događaja, starica je bila u razgovoru sa dve prijateljice kada je bez ikakve najave zakoračila na prugu dok je nailazio voz.

- Sve se desilo iznenada, baka je krenula preko pruge iako je mašinovođa trubio. Nije joj bilo pomoći, nisu postojale nikakve šanse da se voz zaustavi, ostala je ispod vagona - svedoči jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od očevidaca.

Rodbina stradale žene uplakano je komentarisala nesreću. Kako su kazali, imala je običaj da šeta te je i danas izašla iz kuće u toku prepodneva.

Niko ne zna zbog čega je došla do Palilulske rampe kada živi na sasvim drugom kraju grada.

Hitna pomoć je odmah izašla na lice mesta, ali ništa nisu mogli da učine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.