Nintendo planira novu konzolu

Izvor: Radio 021, 23.Dec.2014, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nintendo planira novu konzolu

Kompanija Nintendo planira da napravi novu konzolu, a projekat je trenutno u ranoj fazi, potvrdio je direktor kompanije Šigeru Mijamoto.

Kreator igre "The Legend of Zelda" je rekao da je kompanija Nintendo trenutno fokusirana na podršku konzoli Wii U, ali je priznao da se uveliko diskutuje o idejama za proizvodnju nove konzole.

"Trenutno smo fokusirani na Wii U, ali Nintendo ima nekoliko grupa ljudi koji rade na idejama za novu konzolu", potvrdio je Mijamoto.

Wii U konzola pre dve godine nije zabeležila debi kakav se očekivao, ali su igre poput "Super Smash Bros" i "Mario Kart 8" donele napredak na tržištu.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.