NOŽEM MU PROBO SRCE: Konobar brutalno ubio gosta u kafani! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Dec.2014, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOŽEM MU PROBO SRCE: Konobar brutalno ubio gosta u kafani! (FOTO)

U lokalnom bifeu u cerskoj ulici 24 na Vračaru ubijen je Vojislav S. (51), kojeg je nožem usmrtio konobar Miodrag Lj. (58)

U lokalnom bifeu u cerskoj ulici 24 na Vračaru ubijen je Vojislav S. (51). Njega je nožem direktno u srce ubo i usmrtio konobar Miodrag Lj. (58), pokazuju prvi rezultati istrage.

Ubistvu je prethodilo, navodno, bahato ponašanje Vojislava, koje je okončano potezanjem noža.

Foto: Telegraf.rs

Policajcji Vračara >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << brzo su reagovali i uhapsili su Miodraga zbog sumnje da je ubio čoveka.

Telo nastradalog odneto je na obdukciju. Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti ubistva.

Foto: Telegraf.rs

(E. T.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac uboden nožem u srce!

Izvor: Večernje novosti, 16.Dec.2014

BEOGRAD - Vojislav S. (51) svirepo je ubijen u ponedeljak uveče oko 23.20 časova u kafanskoj tuči u Cerskoj ulici na Vračaru, nožem direktno u srce. Prema prvim informacijama ubistvu je navodno prethodilo bahato ponašanje gosta Vojsilava S. zbog čega je došlo do svađe, a zatim i tuče, kada...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.